Program


Panama Pictures I Éva Duda Dance Company I FlyingBodiesFestival

Panama Pictures I Éva Duda Dance Company I FlyingBodiesFestival

FLYING BODIES FESTIVAL 2019
DOUBE BILL EVENING NO.3.
Company Panama Pictures: Stripped
Éva Duda Dance Company: Blurry

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. augusztus 16. péntek, 20:00

Company Panama Pictures: Stripped

A Stripped egy intim portré egy emberről aki lényének lényegét keresi. Folyamatos önvizsgálat és reflexió jellemzi, kapcsolatba kerül a nézőkkel, így rétegről rétegre jut közelebb legőszintébb személyiségének, mely az úton mindig új arcát mutatja. A gurtni testének meghosszabítása és lánca is egyben, mely korlátozza mozgását, de újabb dimenziókba is repíti.
 
A levegőakrobata Tarek Rammo személyisége, háttere, viszonya a gurtnihoz mint eszközhöz és társhoz, fontos kiindulópontja az előadásnak.
 
Táncos/Akrobata: Tarek Rammo
Koreográfus: Pia Meuthen
Asszisztens / tréner: Miquel de Jong
Dramaturgia: Angelique Willkie                    
Zene: Godspeed You! Black Emperor, Strijbos & van Rijswijk
Fényterv: Dominique Pollet
Kosztüm: Sanne Reichert

Company Panama Pictures
Panama Pictures széles közönségnek kínál tematikus előadásokat a tánc- és a cirkuszművészet ötvözésével.
A társulat aktívan dolgozik azon, hogy növelje a tánc és cirkusz támogatását, és elengedhetetlen ösztönzést nyújt mindkét ágazat művészeti fejlesztéséhez.
A turnéztathatóság érdekében a Panama Pictures rövid munkákat készít, amelyek különböző helyszíneken is bemutathatóak, akár színházon kívül is.
A társulat fő feladatai közé tartozik a tehetséggondozás és az edukáció, a Panama Pictures tanárai és előadói rendszeresen tartanak mesterkurzusokat, workshopokat mind amatőrök, mind (fél)profik számára. A társulat nyomon követi a fiatal alkotók pályáját a saját kreáció megvalósításáig, valamint bemutatkozási lehetőséget teremt számunkra.
A Panama Pictures székhelye a holland Verkadefabriek ‘s-Hertogenbosch, ám törekszenek a hazai és nemzetközi láthatóságra. A társulat fenntartható partnerségre törekszik befogadó helyszíneivel, co-producereivel és magával a közönséggel.
A Panama Pictures kis szervezetként működik; a társulat két vezetője Pia Meuthen (művészeti vezető) és Mieke Lamar (business igazgató), akik együttesen fejlesztik, képviselik a társulat irányelveit. Az edukációs koordinációért Lysanne van Esch és Lisa Dammiaans felelnek.
A pénzügyi adminisztrációt Renske Versteeg végzi. Továbbá Joost van Pagée, produkciós menedzser és Bart Verzellenberg, technikai vezetető a társulat elengedhetetlen tagjai.
Mieke Lamar a belföldi és nemzetközi forgalmazásokért, az előadások eladásáért felel.
Panama Pictures művészi csapata különböző szakterületek professzionális képviselőiból áll: Jeroen Strijbos és Rob van Rijswijk, zeneszerzők, Angelique Willkie, dramaturg, Miquel de Jong, koreográfus asszisztens és tréner, Sanne Reichert, jelmeztervező, valamint Sammy van den Heuvel, díszlettervező, és Bart Verzellenberg, fénytervező.


Duda Éva Társulat: Blurry

A közösség és az egyén harca végeláthatatlan történetekkel van tele. A kiszolgáltatottságunk, emberi mivoltunk elvesztésének ábrázolása egyszer elringat, másszor pedig kíméletlenül felráz és ráébreszt a mindennapok harcára. Ösztönszerű, elsöprő erő mozgatja a szereplőket, akik az ismerős érzéseket kendőzetlen őszinteséggel fogalmazzák meg.

Előadják: Egyed Bea, Vitárius Orsolya, Csuzi Márton, Ivanov Gábor, Várnagy Kristóf

Koreográfus: Quan Bui Ngoc
Zenei szerkesztő: Kovács Jeromos
Fénytervező: Payer Ferenc
Jelmez: Kiss Julcsi
Asszisztens: Csák Bea
Produkciós Vezető: Czveiber Barbara
Művészeti Vezető: Duda Éva

Az előadást 16 éven felüli nézőknek ajánljuk!

Külön köszönet: Szabó Rózsa
Támogatók: EMMI, NKA, Budapest Főváros XI. Került Újbuda Önkormányzata, Movien Stúdió, Műhely Alapítvány

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!