művész


Treherne Nichola

Treherne Nichola

Koreográfus 

Kezdetben balerinaként ért el nagy sikereket és járta be a világot. Többek között lépett fel a Sadlers Wells-ben, a The Royal Ballet-ban és a Northern Ballet-ban, de musical szerepeiben számtalanszor bizonyította tehetségét a világhírű West End-en is. Táncos karrierjének lezárulta után a…

 Tovább

Aktuális programok


Jelenleg nincs futó program!

Koreográfus 

Kezdetben balerinaként ért el nagy sikereket és járta be a világot. Többek között lépett fel a Sadlers Wells-ben, a The Royal Ballet-ban és a Northern Ballet-ban, de musical szerepeiben számtalanszor bizonyította tehetségét a világhírű West End-en is. Táncos karrierjének lezárulta után a koreográfia és a rendezés felé fordult. Közel 32 jelenleg is futó show műsor látható világszerte, amely magán viseli Nichola keze nyomát. 
Főbb koreográfusi munkái: József és a színes szélesvásznú álomkabát, Mamma Mia!, Hair, Grease, Jézus Krisztus Szupersztár, Fütyüld a szélben, Burn The Floor, Bombayi álmok, Sarah Brightman’s Harem, Symphony and Dreamchaser, Batman Live, Ant and Dec’s Takeaway Tour, Star For A Night, Music of Andrew Lloyd Webber, A sevillai borbély, Magic of Broadway, Romeó és Júlia, Fame and Chess, Dirty Dancing, High School Musical (A legjobb musical koreográfia díja, Stitchling Award).

A Játékkészítő

A Játékkészítő

Tulipántündér Kft.
  • Koreográfus
A Játékkészítő

A Játékkészítő

Tulipántündér Kft.
  • Koreográfus

Ajánlataink


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!