művész


Thész Gabriella

Thész Gabriella

A budapesti Zeneakadémián énektanár-karvezető szakát Szőnyi Erzsébet, Vásárhelyi Zoltán és Párkai István tanítványaként végezte el, emellett zongoratanári diplomát is szerzett. Zenei tevékenységét kezdettől fogva a tanítás és a kórusvezetés együttese jellemezte. Rendszeresen és aktívan részt vesz különböző egyetemek zenetanárképző munkájában, szemináriumokat, előadásokat tart itthon és külföldön, Európában, az Egyesült Államokban…
 Tovább

Aktuális programok


Jelenleg nincs futó program!

A budapesti Zeneakadémián énektanár-karvezető szakát Szőnyi Erzsébet, Vásárhelyi Zoltán és Párkai István tanítványaként végezte el, emellett zongoratanári diplomát is szerzett. Zenei tevékenységét kezdettől fogva a tanítás és a kórusvezetés együttese jellemezte. Rendszeresen és aktívan részt vesz különböző egyetemek zenetanárképző munkájában, szemináriumokat, előadásokat tart itthon és külföldön, Európában, az Egyesült Államokban és Ausztráliában. Számos hazai és nemzetközi kórusverseny zsűritagja.

1975-től 1994-ig a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem gyakorlatvezető tanára volt, 1992-től az intézmény Budapesti Tanárképző Intézetének karvezetés-tanára. Liszt-díjas, Érdemes Művész.
Karácsonyi koncert

Karácsonyi koncert

Müpa
  • karigazgató
Korunk Zenéje / Énekkari hangverseny

Korunk Zenéje / Énekkari hangverseny

Filharmónia Budapest Nonprofit Kft.
  • Karmester

Ajánlataink


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!