művész


Králik Abigél

Králik Abigél

1998-ban, született a kaliforniai Berkeleyben.
Hegedűtanulmányait négy éves korában Philadelphiában kezdte, majd az ír fővárosban, Dublinban folytatta. 2008-ban Budapestre költözött, ahol Ácsné Szily Éva tanítványaként több hazai és nemzetközi díjat nyert, köztük a 2010-es Koncz János verseny első- és nagydíját. Abigél 2011 szeptemberében Perényi Eszter növendékeként kezdte el tanulmányait…
 Tovább

Aktuális programok


Jelenleg nincs futó program!

1998-ban, született a kaliforniai Berkeleyben.
Hegedűtanulmányait négy éves korában Philadelphiában kezdte, majd az ír fővárosban, Dublinban folytatta. 2008-ban Budapestre költözött, ahol Ácsné Szily Éva tanítványaként több hazai és nemzetközi díjat nyert, köztük a 2010-es Koncz János verseny első- és nagydíját. Abigél 2011 szeptemberében Perényi Eszter növendékeként kezdte el tanulmányait a Zeneakadémia Kivételes Tehetségek Tagozatán. 2012 tavaszán a szlovákiai Dolny Kubinban első díjat kapott a Talents for Europe nemzetközi vonósversenyen, majd meghívást nyert Itzhak Perlman Zenei Programjába. Idén a MÁV Szimfonikusokkal koncertezett, és a Savaria Szimfonikus Zenekarral szólistaként működött közre. Tavasz óta új tanárával, Baráti Kristófnál folytatja tanulmányait.

Ön tudja, hogy Magyarország változatlanul bővelkedik kiemelkedő zenei tehetségekben? Legyen részese a pályakezdő fiatalok lendületes, energikus bemutatkozásának! Hangversenyeinken megismerkedhetnek az ígéretes komolyzenei tehetségek tizenéves generációjával.
A beszélgetéssel és vetítéssel színesített hangversenyek műsorában a szóló- és a kamarazene irodalom gyöngyszemei és különlegességei hangzanak fel.

Ajánlataink


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!