művész


Ficsor  Barnabás

Ficsor Barnabás

Énekkari művész.

Kiskora óta a zene bűvkörében él. Általános iskolásként többször részt vett a Bács-Kiskun Megyei Zongoristák Találkozóján, ahol játékát többször is nívódíjjal jutalmazták. Gimnazistaként ismerkedett meg behatóbban a színpadi zenés darabokkal, ekkor három évig Kecskeméti Musical Studió tagja volt. Tanulmányait a Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző…

 Tovább

Aktuális programok


Jelenleg nincs futó program!

Énekkari művész.

Kiskora óta a zene bűvkörében él. Általános iskolásként többször részt vett a Bács-Kiskun Megyei Zongoristák Találkozóján, ahol játékát többször is nívódíjjal jutalmazták. Gimnazistaként ismerkedett meg behatóbban a színpadi zenés darabokkal, ekkor három évig Kecskeméti Musical Studió tagja volt. Tanulmányait a Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Kar Zenekultúra szakán folytatta, ahol a 2019-es kari TDK-n szólóhangszer kategóriában első helyezést ért el egy kortárs gitárművel, illetve ugyenebben az évben, a kar képviseletében a  Szegedi Tercett Éneklési Városi Versenyen, ezüstminősítést szerezett. Az egyetemi évei alatt dr. Kovács Gábor vezette Argenteus kórus tagjaként ismerkedett meg a kamarénekléssel. A kórusban töltök évek alatt szerencséje volt énekelni többek között 2017-b Cambridgeben egy Scheiber Mátyás emlékkoncerten, 2018-ban a Prijedori Nemzetközi Kórusfesztiválon, 2019-ben pedig a Nišben tartott Nemzetközi Kórusfesztiválon.

A Kecskeméti Katona József Színház 2016-17-es évadában szerepelhetett  a Rusznyák Gábor által rendezett Mágnás Miska című operettben mint kórustag, ahol beleszeretett az ottani atmoszférába. Nagy öröm számára, hogy újra a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház munkatársa lehet.

Újvilág Passió

Újvilág Passió

Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház
  • Tádé

Ajánlataink


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!