művész


Bob James

Bob James

Zenész, billenytűs. A Fourplay zenekar tagja.

A zenekar kitalálója, agya, egyik fő mozgatórugója, no és a zongora bűvölője - kivételes művész. 1939-ben született. Gyermekkora óta zongorazseninek számított, majd a 60-as, 70-es évektől kezdve már a legnagyobb jazz-előadókkal dolgozik együtt. Nem csak jazz, hanem számos klasszikus művet tartalmazó lemezt…
 Tovább

Aktuális programok


Jelenleg nincs futó program!

Zenész, billenytűs. A Fourplay zenekar tagja.

A zenekar kitalálója, agya, egyik fő mozgatórugója, no és a zongora bűvölője - kivételes művész. 1939-ben született. Gyermekkora óta zongorazseninek számított, majd a 60-as, 70-es évektől kezdve már a legnagyobb jazz-előadókkal dolgozik együtt. Nem csak jazz, hanem számos klasszikus művet tartalmazó lemezt is kiadott a nyolcvanas években. Dolgozott többek között Earl Klugh, David Sanborn, Paul Simon, Neil Diamond lemezein is.

Saját zenekara a Bob James Trio-val közösen is több albuma jelent meg 1962 óta. Számos elismerés, díj (pl.: Grammy) tulajdonosa. Kedvenc hobbija a számítógépes festészet, mely önállóan is megállja a helyét. Kiállítása a neten is látható. '91-ben, egyik albumának felvételekor (Grand Piano Canyon) határozta el másik 3 zenésszel, hogy megalakítják a Fourplay-t.
FOURPLAY

FOURPLAY

Broadway Ticket Hungary Kft..
  • Billentyűk

Ajánlataink


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!